KAYSERİ / TALAS - Abdullah Aktan Ortaokulu

0 352 4242014
Abdullah Aktan Ortaokulu / Zincidere Mah. Talas / KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği bilimsel, teknolojik ve medeni değerlere sahip; kendi milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren; sosyal yönü gelişmiş, çevresiyle uyumlu ve sağlıklı iletişim kuran; kendi ilgi ve yeteneklerinin farkına vararak bunu kullanabilen; öğrendiği bilgileri günlük yaşamda gerektiğinde uygulayan; üst öğrenime ve hayata hazır bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Abdullah Aktan İlköğretim Okulu olarak; Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, imkânlarımız ölçüsünde tüm personelimiz ve velilerimizle işbirliği içinde, gayretli çalışarak, etkili ve kaliteli eğitim ve öğretim sunmak, sosyal, kültürel ve manevi değerler yönünden gelişmiş, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, ilgi ve yeteneklerini kullanabilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, çağdaş bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ders Başlangıç Saati : 08:50 Ders Bitiş Saati : 15:30
Merkezi sistem kaloriferli.
Özel halk otobüsleri ve Belediye otobüsleri.
Talas İlçesi Zincidere Mahallesi.
İl: 11 km İlçe: 6 km